lunes, 11 de mayo de 2020

Setmana del 11 al 15 de Maig

1r de primària
Hola nois i noies!😍
Ja estem aquí una setmana més!
Esperem que estigueu bé. Ho esteu fent genial!👍
Us deixem l´horari com cada setmana però ja sabeu que us podeu organitzar com us vagi millor. ÀNIMS!
CATALÀ
Com porteu els quaderns de català? Recordeu que heu de continuar fent un parell de pàgines cada setmana.
1.Recito un poema - Literària
Recordeu que la setmana passada us vam dir que us havíeu d´aprendre el poema de l´elefant?
Us el sabeu ja? Vinga, és el moment de comprovar-ho.
Grava´t en vídeo o envia un audio recitant-lo.
✉✈Aquesta activitat l´has d´enviar a la tutora.




 

2. Contes del món animal - Comprensió lectora
Teniu dues opcions, podeu llegir el conte "El millor amic del gat" que us deixem aquí o podeu entrar a l´apartat 7 (lectures) del projecte Els nostres amics els animals. On trobareu moltes més històries d'animalons.
Us deixem l'enllaç i recordeu que l'usuari i la contrasenya són santillana.  
Tria el conte que més t´agradi i a continuació has d´omplir la següent graella:  
  CASTELLÀ
G/Gu
Continuem amb l´ortografia!


MATES 1.Posa't a prova amb la geometria Ara que hem après com són els polígons i els cossos geomètrics. Ens toca demostrar tot el que hem après! Esteu preparats? ✉✈Aquesta activitat l'has d'enviar a la tutora (els tres exercicis). 2.Jocs matemàtics Ara que coneixem molts números és una bona idea jugar una miqueta amb ells! Us proposem dos jocs el Crucinúmeros i Destrossa el número. No es tracta de fer tots de cop, sinó anar practicant! Qui vulgui pot imprimir la casa del 100 i les desenes i unitats!
*Activitat complementària: Simetria🐝
  MEDI Activitat 1 Aquesta setmana heu de consultar l'apartat 4 del projecte Els nostres amics els animals. Trobareu els 5 grups de vertebrats. Cliqueu a l'enllaç següent (usuari i contrasenya santillana): https://projectes.santillana.cat/

Activitat 2
Mira el vídeo i fes l'activitat!



Aquí tens un resum de les característiques dels vertebrats. Esperem que et serveixi per fer la classificació.




PLÀSTICA Animals amb material reciclat Us deixem moltes idees perquè pugueu crear un animal, que us agradi molt, amb material reciclat! I la setmana vinent farem una activitat ell!

RELIGIÓ
Comencem un tema nou: L'Església.
Recordes el Francesc?
Mira el que diu.
Llegeix amb atenció i fes els exercicis 3,4 i 5.



JOC MUSICAL🎺 🎶🌷 🎻 🎹🌼🌈
PASSA LA MÚSICA nivell inicial

A continuació podreu jugar al joc PASSA LA MÚSICA amb el qual repassarem i ampliarem tots els conceptes treballats, o els més rellevants, durant el cicle inicial.

Com veureu, a cada paraula podreu trobar la icona d'un ULL sota de les respostes, apretant-hi accedireu a diferent material audiovisual que us servirà d'ampliació per a aprofundir en el tema que es treballa a cadascuna!

SOM-HI!



Eugènia :)


ENGLISH CLASS
Hola noies i nois, 
ja estem aquí una setmana més i cada cop queda menys. 
Estic molt orgullosa de totes i de tots. Continueu així, treballant unes estones perquè ho esteu fent genial :) 
A continuació us deixo les propostes d'anglès. 
Espero que us ho passeu bé 

Molts petonts, Ariadna💜

1- LOOK THE FILM


2- LISTEN AND REPEAT 
En aquest vídeo haureu d'escoltar i repetir les paraules.


3- LISTEN AND SAY THE WORD 
Aquí haureu de mirar i escoltar el número que us diguin. 
Quan escolteu el número haureu de dir la paraula que correspon.
Per exemple, si us diuen " number 2" haureu de dir " sad" .

GOOD LUCK! :)

4- WORBOOK 
Aquí haureu de fer la següent fitxa 




EDUCACIÓ FÍSICA

Bon dia nois i noies!
Aquesta setmana tenim dues activitats més! La primera és Travessem el riu i la segona, Estàtues d’emocions. A més a més... hi haurà una sorpreseta! Tot, tot i tot ho veureu al següent vídeo.


Aquesta setmana us demanarem que us graveu en vídeo i m’envieu mostres de tan bé que feu aquestes activitats. Us deixo a mà la meva adreça de correu:mcarmenrodriguez@samc.cat
Esperem que gaudiu molt!! Petons!!

2n de primària
Bon dia nois i noies!! Torna a ser dilluns i toca començar una nova setmana… Esteu preparats i preparades? 😬😬El primer que us deixem és l’horari. Ja sabeu que només és una guia i que cadascú s’ho pot organitzar com li vagi millor. Us esteu fent uns experts i expertes en això de l’organització!! Volem dir-vos que totes les mestres tenim mooOoltes ganes de veure-us i que us enviem una súper abraçada que us doni forces per fer les feines d’aquesta setmana!! 
CATALÀ
Aquesta setmana la feina de català serà més senzilleta. Com que us heu convertit en autèntiques i autèntics experts en poesia us convidem a posar fi a aquest bloc d’aprenentatge amb la comprensió lectora que trobareu a continuació. Recordeu mirar les icones. Seria convenient que la féssiu sense l’ajuda de la família. VINGA!

CASTELLÀ
¡Bienvenidas y bienvenidos a un nuevo bloque de aprendizaje! ¿Recuerdas lo que hiciste ayer? ¿Qué estás haciendo hoy? ¿Has pensado ya, qué harás mañana? Exacto, en este bloque os presentamos los tiempos en que podemos hacer las cosas: PRESENTE (hoy), PASADO (ayer) y FUTURO (mañana). Después de ver el vídeo, seguro que lo entenderéis mucho mejor.
 MATES
Aquesta setmana posem punt i final al tema dels diners. Heu demostrat que us en sortiu molt bé amb totes les propostes que us hem fet, per això us encomanem una última tasca que recull totes les anteriors. Us atreviu?? Recordeu… No s’hi val fer-ho amb l’ajuda de la família!!
MEDI
Aquesta setmana tenim doble sessió de medi! Estem segures que el tema de les màquines l’esteu entenent molt bé perquè el que ens aneu ensenyant és fantàstic. A més a més, vosaltres sempre sabeu moltes coses de medi que ens sorprenen. El que farem aquests dies és acabar aquest tema. Dimarts podeu fer les pàgines 89 i 90 que parlen de la llum i dijous acabar el tema amb les pàgines 95 i 96 que són les activitats de repàs. Així estareu preparats per fer l’activitat de retorn la setmana vinent! Us ho deixem a continuació:

PLÀSTICA
Aquesta setmana hauríeu d’acabar i enviar-nos l’activitat del puntillisme. Gaudiu-la i seguiu amb molta paciència… Estem segures que sortiran unes creacions PRECIOSES!!!
RELIGIÓ
Ei! Fa dies que no fem religió… Us pensàveu que ja ens n’havíem oblidat? Doncs no, ja sabeu que Jesús sempre camina al nostre costat i encara que algunes vegades el pensem més que d’altres, Ell mai ens deixa sols. Recordeu el nostre Pare del Cel? 

Abans que comencés el confinament us vam donar unes fotocòpies on teníeu escrita la pregària. Aquesta setmana us animem a que l’aneu recordant i aprenent de memòria perquè la setmana que ve ens haureu d’enviar un vídeo recitant-la, d’acord? Vinga, ànim estem segures que aquest repte és senzill per a vosaltres! 
ENGLISH CLASS
Hola nois i noies,
A continuació trobareu les propostes d’anglès. Recordeu que, per aquesta setmana,haurien de ser retornables.Per tant ho podeu fer arribar a: juditcasado@samc.cat i ariadnasabina@samc.cat.
Esperem que us ho passeu molt bé fent les activitats!
Molts petons,
Judit i Ariadna💜
1- IMAGINARY ANIMAL
En aquesta activitat haureu de dibuixar un animal imaginari.
Us deixem un vídeo on podreu veure més clar què s'ha de fer i com en ens ho haurieu de rotornar.
Recordeu que també podeu escriure en un full la descripció del vostre animal i, a poc a poc, anar llegint-la. No ho heu de dir tot de memoria...
I recordeu una cosa molt important: ENS PODEM EQUIVOCAR PERQUÈ AIXÍ ÉS COM APRENEM. Per tant no patiu! Us sortirà genial 😊
2- RACE DICTATION
En aquesta activitat haureu d'estar preparades i preparats per córrer. Per fer aquesta activitat i jugar haureu de fer el següent:
1- Preparar 8 papers i un llapis
2- posar-vos en una costat de la vostra habitació/menjador/terrassa( on sigui) i els papers a l'altre punta davant vostre.
3- quan escolteu la paraula, en el vídeo, haureu d'anar corrent a escriure-la en un paper i tornar al lloc d'inici. Entre paraula i paraula hem deixat uns segons per a que ho pogueu fer.
Ens entendreu millor si ho veieu. 
Ens agradaria veure els vostres vídeos i les paraules escrites 😁
3- STORYTELLING AND OPTIONAL ACTIVITY
Per acabar, us compartim un conte explicat per l’Annabel per a tots vosaltres. El conte s’anomena The very hungry caterpillar. El podeu veure tantes vegades com vulgueu i us aconsello que l’aneu parant per repetir el que diu i, així, practicar la pronunciació de l’anglès i el vocabulari dels números, els dies de la setmana i el menjar. De manera opcional, podeu fer l’activitat en relació al conte. 
HAVE FUN AND ENJOY IT!

Aquí trobareu un altre conte de l'Annabel.
MÚSICA
JOC MUSICAL🎺 🎶🌷 🎻 🎹🌼🌈
PASSA LA MÚSICA nivell inicial
A continuació podreu jugar al joc PASSA LA MÚSICA amb el qual repassarem i ampliarem tots els conceptes treballats, o els més rellevants, durant el cicle inicial.

Com veureu, a cada paraula podreu trobar la icona d'un ULL sota de les respostes, apretant-hi accedireu a diferent material audiovisual que us servirà d'ampliació per a aprofundir en el tema que es treballa a cadascuna!

SOM-HI!

Eugènia 😊


ED. FÍSICA
Bon dia i bona hora!!
Tenim més activitats per fer aquesta setmana! La primera proposta tracta de fer un circuit d’orientació per casa vostra i la segona, és un joc de ben lluny! Es diu Payana i es juga a països d’Amèrica del Sud i Amèrica Central. A més a més... hi ha una petita sorpresa!! Tot ho trobareu al següent vídeo. Esperem que us agradi molt i molt! Una abraçada molt forta!

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
(1r i 2n)
REPTE
Hola noies i nois,
El repte per a aquesta setmana el faré jo: l’Ariadna.
Però no el faré sola, potser us sona la cara de la persona que surt al vídeo amb mi.
Us animo a totes i a tots a fer aquest repte.
Recordeu que, a partir d’ara, tots els reptes i experiments els hauríeu d’enviar a aquesta direcció: inicialsamc@gmail.com
US HI ESPERO! 😜 💜
EXPERIMENT

DESAFIAMENT
COM EM SENTO?
Aquesta setmana seguim amb el nostre viatges cap a nosaltres mateixos, però només ens centrarem en les coses positives. A aquestes alçades de vegades és difícil trobar-les però estem segures que vosaltres, nens i nenes de primer i segon, ho sou molt de positius i positives!! Per això, animeu-vos a fer aquesta graella cada dia de la setmana i ho descobrireu vosaltres mateixos… Som-hi!
Bona setmana a totes i tots!!😊🌸🍀