jueves, 26 de marzo de 2020

Contacte amb les mestres i indicacions de les tasques





Benvolgudes famílies,



Abans de tot, desitgem que totes us trobeu bé.

A fi de mantenir una comunicació més propera entre els i les mestres i els nostres alumnes, hem creat unes adreces de mail que facilitin aquesta tasca.

La seva funcionalitat serà la següent:


  • Poder comentar la vostra situació personal de manera privada i així tenir notícies de totes les famílies. Aquesta tasca la poden fer els vostres fills/es si la seva edat i les circumstàncies els hi permeten.
  • Resoldre dubtes respecte a la feina proposada. Recordem que per altres assumptes de caire administratiu us heu d’adreçar al mail de secretaria.
  • Enviar feines de les quals el vostre mestre us demani el seu retorn (sempre tenint en compte les possibilitats de cada familia).
  • Compartir fotos que us agradaria penjar al blog (aconteixement familiar com un aniversari, notícies  o feines  que voldria compartir).

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


Adreces: 

Ana: anabarona@samc.cat

Antònia: antoniamartin@samc.cat

Patricia: patriciatomassamc@gmail.com

Estel·la: estel.lasamc@gmail.com

Eugènia: eugeniacolomer@samc.cat 

Ariadna: Ariadnasabina@samc.cat

Judit: juditcasado@samc.cat


ACLARIMENTS TASQUES DE LA SETMANA VINENT




En referència a les activitats proposades per a dilluns dia 30,  us voldríem aclarir els següents punts:


-Són feines no avaluables tal i com ens ha indicat el Departament. Vol dir que,  en tornar a l’escola hi haurà una reprogramació de continguts i no podem avançar temari. Cal tenir en compte que cada alumne té una casuística diferent (disponibilitat  familiar, mitjans, temps.. ).


-  Es demanarà el retorn de feines en els cursos on això sigui possible (a cicle inicial serà una mica més lliure) depenent de la tipologia de les tasques i les situacions de cada família . D’aquesta manera els i les alumnes podran mantenir una rutina diària i ampliar les seves habilitats competencials mitjançant les activitats proposades. 


- Per aquells alumnes que necessitin adaptació, el seu tutor/a es posarà en contante a través del mail per proporcionar-li l’ajuda necessària.


-   Les feines, tal i com vam explicar, es penjaran dilluns al blog de cada cicle i el retorn de les indicades s’haurà de fer al llarg de la setmana per poder publicar-les, de manera voluntària.


- Totes aquelles feines que no es puguin enviar o no es demanen però estan fetes, les podeu anar guardant en un dossier per a la tornada que, desitgem, sigui aviat!