lunes, 23 de marzo de 2020

Benvinguts al Blog de Cicle Inicial!

Hola a tothom!! 

Desitgem que estigueu bé!! 

Us fem arribar aquest vídeo per dir-vos que us trobem molt a faltar i que des del SAMC us enviem tot el nostre amor i ànims!! 
Tot anirà bé i quan ens tornem a trobar ens abraçarem més fort que mai!

Nois i noies ens toca tenir paciència i fer volar la imaginació! Dibuixant, llegint, jugant, parlant amb les nostres famílies, podem viatjar sense sortir de casa! Espereu un moment…

Ups! Si casa vostra s’ha transformat en un vaixell pirata! Ara en un bosc encantat!
I en un una cova amb un drac, un castell o el fons del mar...






Famílies, recordeu que els més petits de casa poden estar espantats i preocupats com tots nosaltres. Escolten les notícies i noten la nostra ansietat. Mai han viscut res igual i la idea de no tenir cole i estar de vacances, s´ha convertit en la realitat d´estar atrapats a casa i sense poder veure els amics i amigues. De vegades ens posem nerviosos i ens costa a tots i totes acceptar la situació. Per aquest motiu, us aconsellem que no us estresseu amb el deures, fent un horari estricte. 

El que necessiten els vostres fills i filles ara mateix és sentir-se acompanyats i estimats. Això pot significar que haureu de trencar aquest horari perfecte i donar-los molt d’afecte. Podeu fer activitat física, pintar, jugar a jocs de taula, veure pel·lícules, fer visites virtuals a museus, començar junts a llegir un llibre o simplement agafar una manta i estirar-se sense fer res!

No us preocupeu perquè es quedin enrere a l´escola. Tots els nens i nenes estan a la mateixa situació i no passarà res. Quan tornem a l'escola ens posarem tots al dia. Com s'han sentit durant aquest temps es quedarà amb ells molt més temps que la memòria dels deures que van fer.

Estem amb vosaltres... Tot sortirà bé 🌈 

Totes les mestres de Cicle Inicial