lunes, 13 de abril de 2020

El 3r trimestre ja és aquí :)


Benvolgudes famílies,

     Primer de tot desitjar-vos que totes estigueu bé.

    Aquestes properes setmanes volem començar una nova manera de treballar per tal que els i les  nostres alumnes es sentin una mica més acompanyats. 
Per a cada dia us proposarem un parell d’activitats on es treballaran continguts de totes les competències com es faria a classe. Hi hauran activitats que, una vegada estiguin fetes, s’haurien de tornar a enviar a la mestra que l’ha proposat. Per a tot això us deixarem un vídeo on trobareu una explicació més desenvolupada.

Tenim present la diversitat de situacions familiars, així doncs, us proposem les activitats de manera flexible i perquè vosaltres pugueu triar l’horari més adient per realitzar-les. Continuant en la línia de treball que hem anat fent durant aquests dies, les activitats seran publicades al bloc el primer dia lectiu de la setmana i haurien de ser retornades, com a dia límit, el diumenge de la mateixa setmana.

Sabem que cada vegada són més grans i treballem per a que siguin més autònoms, tot i així, sí que us recomanem que visualitzeu totes les tasques amb els vostres fills perquè per a ells serà molt  motivador i els pot ajudar emocionalment en aquests dies de confinament. També voldríem així facilitar-vos una mica més  la tasca a vosaltres.

   Us demanarem la vostra col·laboració, com fins ara, per poder mantenir un feed-back entre les activitats que us proposem i la feina que fan els i  les nostres alumnes. Sempre intentarem donar opcions per poder reenviar la feina (vídeos, fotos, audios....). En cas que no tingueu possibilitats de fer les propostes per manca de recursos tècnics o humans, us agrairíem que ens ho comuniquéssiu per trobar una manera que es pugui adaptar a la vostra situació.
    Us recordem que teniu els mails de totes les mestres i de la psicòloga de l’escola per a qualsevol dubte.

    La nostra prioritat és tenir a tots els infants de l’escola atesos i que puguin anar avançant en els seus aprenentatges.     
    Rebeu una abraçada,


                                                                                       L'equip de cicle inicial.